top of page

Project Stork

Na een paar jaar gewoond te hebben in deze nieuwbouw woning, verlangde deze familie naar de warmte en het karakter dat oudere huizen uitstralen.

Tuinramen en binnendeuren werden vervangen door grote glazen tegenhangers, zodat binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Zorgvuldig gekozen materialen en meubels gaven een vleugje elegantie aan het interieur. De open haard onderging een transformatie en werd versierd met weelderig groene tegels om het te accentueren als een blikvanger.

De hoogglans witte keuken werd behouden, maar. kreeg extra persoonlijkheid door de achterwand van slanke kitkat tegels en een lange wandplank. Luxueuze materialen zoals Patagonia kwartsiet, travertijn, leer, walnoot en shearling werden toegevoegd om elegantie en gezelligheid in het woongedeelte te brengen.

Het is nu een gastvrije, persoonlijke oase geworden voor een gezin van vier en hun geliefde hond, Charlie.

Residentieel Project, Heemstede

Photography: Gertrude van den Brink

bottom of page