top of page

Project Marcus

Van een stel naar een gezin van vijf zorgde ervoor dat dit Amsterdamse appartement van twee verdiepingen aan andere behoeftes moest voldoen.

Onze eerste stap was het ontwerpen van een gastvrije woon- en slaapkamerruimte die warmte en frisheid uitstraalt. We gebruikten zachte geeltinten en aardse groentinten om een harmonieuze sfeer te creëren. Naarmate het gezin groeide, namen ook hun behoeften toe, waardoor een van de badkamers ook voor de kleinsten geschikt gemaakt werd met een bad en douche. Door de charme van kleine badkamers te omarmen, grepen we de kans om een meer gedurfde en fantasierijke verhaal in het ontwerp te verweven. Met een combinatie van functionaliteit en speelsheid hebben we onze op maat gemaakte 'Talas'-badkamerkast en spiegel ontworpen om de ruimte te maximaliseren. Daarnaast zorgden de op maat gemaakte zellige tegels met een dampatroon voor een vleugje speelsheid. Spetterende badtijden gegarandeerd!

Residentieel Project, Amsterdam

Gepubliceerd in Elle Decoration

'Eén eerste ontmoeting was genoeg om onze stijl en wensen voor de ruimte perfect te begrijpen. Dit maakte het proces super efficiënt en dus een grote tijdsbesparing voor ons. Wij zijn erg blij met het resultaat.''

-Kim 

Photography: Riet Debruyne

bottom of page